10 dizajne të shkëlqyera grimi


DAIN YOON është një grimiere, titulli i së cilës nuk e bën vërtet drejtësinë e saj.

Është më shumë sikur ajo është një piktore që përdor njerëzit si kanavacë. Dhe ajo ka marrë mjaft vëmendje për krijimet e saj mahnitëse në damar.

Me më shumë se 600,000 ndjekës në  instagram  në kohën e shkrimit dhe një ton shtypi të grumbulluar, është e sigurt të thuhet se njerëzit me të vërtetë po i kushtojnë vëmendje krijimeve të saj vizuale mahnitëse dhe shpesh mbresëlënëse.

About Post Author