ME I SHTRENJTI THESAR


ME I SHTRENJTI THESAR

Bija ime; s’kam gje me te vyer;

se zemren dhe syte e ty ne kete bote,

ne kujdesem, pa rreshtur e rrefyer,

kerkoj qe kurora jote te jet e plote.

Rruges diamantet, mund edhe te bien

a ndonjeri ne kurore, krisje te mare,

por une kurr, s’do te rreshte duke rrefyer,

se jeta eshte e gjithe, vec se nje carke.

E di qe fjalve veshin s’do t’ua vesh,

Por dije.. se ti je me i shtrenji thesar,

jetes do te mbroje me timen dhimbje,

qe kurora jote te ket djamant te rrall.

| Elisabeta Gockaj |

About Post Author