KUR NGREMË DOLLI


Kasam Shaqirvela

Kur ngremë dolli

bashkë me miq

gzue i thona mikut

tue pa n’sy…

qoftë i penës a i punës,

…cakrrimi me miq

s’i pshtetet dhunës

aj i ka dy an’t e veta

ate qi duket…

dhe ate qi duhet

e veç n’katër sy

me miq t’vertet

haptas thuhet..

athere kur sytë

t’shofin pa djallzi

dhe nga pusi i zemrës

ndjenja e mendime si lavë dalin përmbi!

About Post Author