Dy përfaqësues nga një vend imagjinar morën pjesë në takimet në OKB


‘Ambasadorja e përhershëme e Kailasës. 

Individët që përfaqësojnë ‘Shtetet e Bashkuara të Kailasa’ thuhet se arritën të hynin vjedhurazi në Kombet e Bashkuara, dy herë muajin e kaluar.Po kërkoni diçka të re dhe interesante për të bërë? Atëherë pse të mos krijoni vendin tuaj…

Nithyananda Paramashivam – një guru i vetëquajtur nga India ,që kërkohet në lidhje me një sërë veprash penale – e deklaroi veten themelues të vendit të tij në vitin 2020.

E ashtuquajtura ‘ Shtetet e Kailasës në fakt nuk ekzistojnë, por kjo nuk e ka penguar Nithyanandën të dërgojë përfaqësuesit e tij për të marrë pjesë në takimet zyrtare në Kombet e Bashkuara.

Sipas raporteve, zyrtarët e USK-së ndoqën dy ngjarje – një më 22 shkurt duke diskutuar mbi përfaqësimin e grave në sistemet vendimmarrëse dhe një të dytë më 24 shkurt, i cili u përqëndrua rreth një diskutimi mbi zhvillimin e qëndrueshëm.

Pamjet e regjistruara gjatë seancës së dytë treguan përfaqësuesen duke u prezantuar si Vijayapriya Nithyananda, ‘ambasadorja e përhershme’ e Shteteve të Bashkuara të Kailasës.

Ajo mori pjesë në diskutim dhe ofroi një parashtrim me shkrim, por kjo më vonë u hodh poshtë nga zyrtarët me bazën se “ishte tangjenciale me temën në fjalë”.

Një parashtrim i ngjashëm i bërë gjatë seancës së parë, gjithashtu nuk u mor parasysh.

Mjafton të thuhet, nuk duket se Kailasa do të marrë njohjen zyrtare në çdo kohë së shpejti.