Grupi i hapësirës ajrore shtyn hetimin e UFO -ve


<
Grupi i hapësirës ajrore shtyn hetimin e UFO -ve
 Një shoqatë me më shumë se 30,000 specialistë të industrisë së hapësirës ajrore po bën thirrje për studime të mëtejshme të UFO -ve.
Në fillim të këtij viti, raporti i shumëpritur i UFO-ve i qeverisë amerikane, i titulluar “Vlerësimi paraprak: Fenomene Ajrore të Paidentifikuara”, u lëshua nga Zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare (ODNI) për të siguruar “një vlerësim të inteligjencës të kërcënimit të paraqitur nga të paidentifikuarit Fenomenet ajrore (UAP) dhe përparimin që Departamenti i Mbrojtjes Task Force i Fenomeneve Ajrore të Paidentifikuara (UAPTF) ka bërë në kuptimin e këtij kërcënimi. “

Që atëherë, disa figura, grupe dhe agjenci të shquara – përfshirë NASA -n dhe Projektin Galileo të Universitetit të Harvardit – kanë bërë thirrje për hetime të mëtejshme mbi këtë temë.

Tani Instituti Amerikan i Aeronautikës dhe Astronautikës (AIAA) – i cili ka më shumë se 30,

Arsyeja kryesore për këtë është një shqetësim për sigurinë e udhëtarëve dhe ekuipazheve të fluturimit.
“Ne kemi nevojë për ndihmën e të gjithëve për këtë, dhe ne thjesht e bëjmë atë në një mënyrë që është transparente,” tha ish -piloti i Marinës amerikane Ryan Graves gjatë konventës vjetore të AIAA -s më 6 gusht.

“Sepse, në fund të ditës, ju e dini, siç thashë, në mënyrë shumë pragmatike, ju e dini, ne po fluturojmë rreth objekteve atje me qindra kilometra në orë me familjet e njerëzve në bord.”

“Eshtë vetëm çështje kohe, sinqerisht [para se të kemi një përplasje].”

“Unë jam i befasuar që nuk ka ndodhur tashmë.”


Burimi:Unexplainde`-Mysteries.com

About Post Author


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.