UFO u rrëzua në Gig Harbor Wa.


UFO u rrëzua në Gig Harbor Wa.

Kjo histori u dërgua në sajt nga tangent1234 nga Gig Harbour Wa..

1.

Në vitin 1982 u vendosa në USCGC Point Glass në Gig Harbor në shtetin e Uashingtonit. Kisha dëgjuar në lajme se një UFO ishte përplasur në gjirin e portit.

Të nesërmen në mëngjes u paraqita në detyrë dhe u informova se po nisnim, se Marina kishte instaluar një pajisje në bord dhe se ekuipazhi, përveç kryeshefit dhe xo, do të qëndronte poshtë kuvertës derisa të urdhërohej ndryshe.

Kështu u nisëm dhe shkuam në zonën tonë të kërkimit; kur mbërritëm, ndërsa kalonim zonën, çdo grimce pluhuri dhe mbështjellës i paketave të cigareve u zvarritën në pjesën e sipërme dhe kur kalonim nëpër zonë, të gjitha rrëshqiteshin përsëri poshtë.
Ne e bëmë këtë disa herë dhe u kthyem në portin e shtëpisë në Gig Harbor.
Unë e kuptoja se Marina erdhi në vend dhe gjeti atë që ishte atje.

 2.

Unë jam ende në errësirë ​​se çfarë gjetëm.

About Post Author