A e di ti ça është dashuria-Razielda Hitaj 


A e di ti ça është dashuria Dashuria është te shohësh boten ne sytë e ti Ta duash pa pritur kurrgjë pas Te maresh mbi supe përgjegjësi Te prekesh shpirtin para trupit Dashuria është dridhje Te përshkon trupin nga një prekje dore Te ëndërrosh për ore e ore te tera Ta presësh pa pritur Ti adhurosh lëkurën Te dashurohesh me te metat Dashuri është te japësh pa ditur nëse merr Te japësh veten ne te Ti kushtosh kohe pa pasur kohe Ti fshish lotët pa pritur te ti fshijnë ty Ta duash deri ne fijen e flokut Te ecësh pa ditur ku Te ecësh se rruga vet te çon tek ai Te rrezohesh se e di se ai te mban Te mbron Ti besosh me shume se vetes Te te qeshi fytyra nga një mesazh Te flesh dhe zgjohesh me motiv T’ja njohësh aromën prej se largu T’ja ndiesh dorën Ti puthesh fytyrën Dashuri është ta adhurosh atë deri ne qelizat e neuronet e pafundme Dashuri janë sytë e ti kur zgjohet nga gjumi Dashuria është ledhatim Është përkrahje Mbështetje Dashuria është çdo cep i botes ku ndodhet personi jot i zemrës Te duash se pari dhe te te duan njësoj…