A e kontrollojnë jashtëtokësorët botën? Kush është Homo capensis: hominid i supozuar me një tru të madh dhe një IQ 180 të dhënat arkeologjike dhe antropologjike1.
Po jashtëtokësorët kontrollojnë botën tonë në çdo hap të saj.Me një fjali monitorojnë planetin tonë të paemër ,tokën tonë ku ne lindëm dhe po jetojmë. Alienët” pra “jashtëtokësorët” ekzistojnë: ata janë njerëz si ne që jetojnë në botë të ngjashme me tonat. A ju habit fakti që ne nuk jemi vetëm në një univers prej miliarda galaktikash dhe triliona planetësh? 
2.
Për dekada, pëshpëritjet e një organizate sekrete që kontrollonte botën nga hijet kishin vazhduar. Si foli ishdrejtuesaj e B.B kur e pushuan nga puna.Madje BB më tej tha se K.H nuk ishte më punonjësja e saj,por cfraë komploti zbuloi K.H?
Por vetëm kur Karen Hudes, një ish-ekzekutive e Bankës Botërore, vendosi të thyente heshtjen e saj, bota mësoi të vërtetën tronditëse: ata që ishin në pushtet nuk ishin nga ky planet
Për dekada, pëshpëritjet e një organizate sekrete që kontrollonte botën nga hijet kishin vazhduar. 
3.
Karen Hudes kishte një karrierë të patëmetë, duke mbajtur diploma në Drejtësi nga Universiteti Yale dhe Ekonomi nga Universiteti i Amsterdamit. Ajo kishte punuar në Bankën Botërore për 20 vjet, duke fituar respekt dhe besim deri në shkarkimin e saj të papritur në vitin 2007.Më pas ajo u shkarkua dhe u etiketua nga BB se ajo nuk ishte më punonjësja e saj. Krimi i saj? Ekspozimi i korrupsionit të elitës në tokë dhe origjinës së tyre të mundshme por drejtimit që i bënënin jashtëtokësorët botës tonë.Në një botë të mbushur me skepticizëm, Hudes zbuloi një zbulim befasues: “Krijesat jo-njerëzore me kokë të zgjatur dhe një IQ mbi 150 të tilla kontrollojnë Vatikanin dhe Bankën Botërore”. Rrugëtimi i saj drejt këtij zbulimi kishte filluar në kohën kur ishte këshilltare ligjore në Bankën Botërore.Hudes pohoi se këto qenie jashtëtokësore, të njohura si “Homo-Capensis”, kishin depërtuar në pozicione kritike të pushtetit për shekuj, shumë përpara epokës së fundit të akullit. Për të mbështetur pretendimet e saj, ajo vuri në dukje provat historike, duke përmendur kafka të zgjatura dhe referenca në hieroglifet e lashta egjiptiane që kishin ngjashmëri me krijesat për të cilat ajo foli.Zbulimet e Hudes mblodhën interes global, duke tërhequr rrjetet televizive të etur për ta intervistuar atë. Megjithatë, ajo nuk ishte e vetmja në këto pretendime të jashtëzakonshme. Paul Hellyer, ish-ministri i Mbrojtjes i Kanadasë, kishte deklaruar në vitin 2014 se qeniet jashtëtokësore po punonin drejtpërdrejt me qeverinë e Shteteve të Bashkuara. Së bashku, ata kontrollonin një bërthamë të rëndësishme të institucioneve botërore, që përfshinin financat, korporatat dhe fetë.Sipas teorisë së konspiracionit, qëllimi i tyre përfundimtar ishte të skllavëronin njerëzimin përmes borxhit. Duke manipuluar qeveritë, politikanët, madje edhe mediat, ata synuan të siguronin kontribute të mëdha financiare për fushatat e tyre politike, duke konsoliduar më tej pushtetin e tyre. Ndikimi i tyre arriti edhe në industrinë e argëtimit dhe medias, duke e bërë gati të pamundur daljen në sipërfaqe të së vërtetës.Institucionet më vitale të botës, dukej se funksiononin vetëm në interes të kësaj elite të fshehur. Zbulimet e Hudes u bënë një tjetër kokërr në orën e rërës, duke numëruar mbrapsht deri në momentin kur shoqëria do të zgjohej me realitetin e sundimtarëve të tyre . Komploti Homo-Capensis kishte dalë nga hijet, duke sfiduar vetë themelet e botës siç e njihnim ne.
4.
Kush është :Homo capensis: hominid i supozuar me një tru të madh dhe një IQ 180? A ka ekzistuar? Ç’thotë antropologjia? Homo capensis: hominid i supozuar me një tru të madh dhe një IQ 180, do të kishte ruajtur një hegjemoninë botërore që nga kohërat e lashta.Studiuesit si Dr Edëard Spencer kanë ekspozuar prova arkeologjike të këtyre hominidëve me kafka të zgjatura nga e gjithë bota, dëshmi nga 50,000 vjet më parë në Afrikën e Jugut, madje edhe njerëz si Akhenaten, faraoni egjiptian. Shumë besojnë se ata ende jetojnë të fshehur mes nesh (në Vatikan), se ata merren me politikën botërore dhe se mund të jenë hibride alien-njerëz.
Një denoncues i madh që është përpjekur t’i ekspozojë ata është Karen Hudes, një ish-këshilltare e Bankës Botërore. Bazuar në përvojën e saj dhe atë që ajo ka hulumtuar, këto “krijesa jo njerëzore” kanë kontrolluar botën që nga kohërat e lashta. Sipas Dr Spencer, kabali i lartë përbëhet nga bankierë dhe shoqëria Homo capensis.
Edëard Spencer ka arritur në përfundimin se këto qenie me kafkë të zgjatur janë të përqendruara në Vatikan (!), duke dominuar fuqinë e Kishës Katolike, qendrës së shtetit të Iluminatit. Feja dhe bankat do të dominonin… Paraja do të ishte shpikja më e madhe e skllavërisë për njerëzimin. Ndër veçoritë e tij kryesore janë:
Kafka të zgjatura, me vëllim më të madh dhe tru më të madh.
IQ më e lartë (180 mesatarisht).
Ata nuk kanë kreativitet apo ndjeshmëri, por janë të lidhura me matematikën, numerologjinë, financat.
Gjaku me bazë bakri.
Linja Rh-negative (gjaku blu).
Ata kanë një bazë evropiane në Zvicër (me 48% prejardhje faraonike).
Emocionalisht negativë, ata janë të pakënaqur dhe vrasin njëri-tjetrin.
Ata janë skllevër.
Të aftë për ritualet fetare dhe sakrificat njerëzore.
“Skllevërit e dimensioneve të ulëta”.
…Një libër i rëndësishëm për Spencer është Hartat e Mbretërve të Lashtë të Detit të Charles Hapgood, i cili zbulon se një qytetërim misterioz i panjohur kishte hartuar të gjithë planetin gjatë Epokës së fundit të Akullit. 
Ai qytetërim do të ishte Homo capensis.
Ka shumë dëshmi arkeologjike të njerëzve me kafka të zgjatura, në vende si Afrika e Jugut, Malta, Peruja dhe Rusia. Një shembull shumë domethënës është ai i kafkave Paracas në Peru, të cilat kishin gjenetikë të ndryshme, një vëllim kranial 25% më të madh dhe 60% peshë më të madhe se kafkat e zakonshme të njeriut. Shembuj të tjerë: Tempulli Hypogeum në Maltë (ku u gjetën edhe këto kafka anormale) dhe në Afrikën e Jugut, ku u zbulua Njeriu Boskop, i cili datohej më shumë se 10,000 vjet më parë dhe kafka e tij ishte 30% më e vjetër se vëllimi i njeriut. Për më tepër, faraoni i Egjiptit Akhenaten ka qenë i lidhur ngushtë me Moisiun (ata mund të jenë i njëjti person). Akhenaten dhe gruaja e tij Nefertiti shfaqen gjithmonë me kafka të zgjatura në artin egjiptian. Po kështu, Moisiu do të kishte pasur një kafkë më të madhe se normalja dhe do të kishte veshur një shami ose kapelë të ngjashme me mitra të peshkopëve katolikë të sotëm. Një tjetër zbulim i rëndësishëm është në Afrikën e Jugut me Kalendarin e Adamit, kalendari më i vjetër megalitik i zbuluar ndonjëherë, që daton më shumë se 50,000 vjet më parë. Kjo strukturë ka blloqet e saj prej guri që formojnë hartat e ekuinokseve dhe yjësisë së Orionit. Aty pranë është një piramidë pothuajse e njëjtë me gjatësinë e tokës si Piramida e Madhe e Gizës, Egjipt. Në zonë ka edhe ndërtime të mëdha, si fusha bujqësore dhe mijëra struktura të ngjashme me silo… Këto struktura janë injoruar nga arkeologjia akademike. Mendohet se ato janë projektuar nga Homo capensis (të ndërtuara me dorën e skllevërve të Homo sapiens). Sipas hetimeve të ndryshme, si ai i Corey Goode, Homo capensis do të ishin hibride alien-njerëz të krijuar nga Enki, një alien i lashtë zvarranik Anunnaki me gjak blu me bazë bakri. Në Bibël, ata do të ishin të njëjtët . Në fillmë, të përshkruar gjithashtu si hibridë. Karen Hudes foli shumë me Dr Spencer për këtë specie të dytë. Ajo beson se i ashtuquajturi “Papa Gri”, Pepe Orsini, është ndërmjetësi në Vatikan midis autoriteteve katolike dhe Homo capensis. Pepe Orsini do të ishte Mbreti i Linjave të Shenjta Papale Romake, që është mbi Rothsçajlldët dhe Rokfelerët në piramidën e pushtetit, por pranë Breakspear-it, Aldobrandinit dhe linjave të tjera papale.
Kjo temë konspirative ka kuptim, bazuar në gjithçka që kemi parë në lidhje me mafian e fuqisë botërore dhe dëshmitë e qenieve jo-njerëzore në historinë tonë. Po, mund të lidhet me narrativën e elitës së errët (të quajtur Illuminati) dhe mund të vëmë re edhe atë lidhje me Vatikanin. Gjithashtu, të gjitha ato kafka të zgjatura të gjetura në botë janë dëshmi shumë e fortë për Homo capensis.