A është xheloze Sara për Ledrin?


“Cila është këngëtarja për të cilën Sara është xheloze dhe ta ka ndaluar bashkëpunimin?” – pyetja pikante e vëllezërve Veshaj në emisionin Prime Time ”Më lër të flas” na ka bërë të gjithëve kurioz për të ditur më shumë për ciftin Sara – Ledri . Megjithatë me humor dhe spontanitetin më të madh Ledri përgjigjet: “Kur më ka lënë të bëj këngë me Dafinën nuk besoj se bëhet xheloze për ndonjë”. Cifti më simpatik i momentit kanë sëbashku edhe një vogëlushe të quajtur Poem , për të cilën Ledri Vula është shprehur :”Nuk ka gjë më të bukur se të zgjohesh në mëngjes dhe të dëgjosh Babi”.
Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author