A ishte një krater në Hënë shtëpi për një “strukturë aliene”?


Disa imazhe të çuditshme, duke përfshirë një të një ndërtese aliene në një kontejner, u kapën nga misioni Lunar Reconnaissance Orbiter. Për shkak të kësaj, ka pasur shumë debate për atë që është dhe çfarë nuk është në Hënë.

Që disa vite më parë, shumë studiues, teoricienë dhe kërkues të pavarur të UFO-ve kanë pasur Hënën në radarin e tyre. veçanërisht pasi në sipërfaqen e saj u pa një ndërtim i çuditshëm alien.

Tani, janë gjetur një sërë strukturash të krijuara nga njeriu që mund të jenë një bazë jashtëtokësore. A mund të imagjinohet që sateliti ynë natyror ka jetë të ndjeshme?

Është zbuluar një “strukturë aliene” misterioze në Hënë.

Shkencëtarët dhe teoricienët janë informuar se NASA ka nxjerrë një koleksion imazhesh të Hënës për shikim publik. Megjithatë, ai nuk duket të jetë i vetëdijshëm se imazhet përshkruajnë një lloj të veçantë strukture të ndërtuar.

Sipas disa ufologëve, ajo që ata kanë vëzhguar nuk është thjesht shkëmb. Dhe se në fakt mund të jetë një strukturë aliene e ndërtuar nga një qytetërim që është i ngjashëm me tonin.

Komenti i mëposhtëm është bërë nga akademiku përçarës Scott C. Waring në faqen e tij të internetit:

“E gjeta këtë strukturë në qendër të një krateri hënor.” Pamja e saj është ndjellëse e një anijeje nga filmi Transformers. Naosi është në formë trapezoidi, megjithatë është i mbuluar me shumë gunga të çuditshme. Objekti është me të vërtetë i gjallë, shumë më i ndritshëm se çdo gjë tjetër aty pranë, gjë që sugjeron se është metalik.

Për të përcaktuar se çfarë është, sa e vjetër mund të jetë dhe pse është në qendër të kraterit, studiuesi tha se ai e kishte vëzhguar atë për më shumë se 15 minuta duke e krahasuar atë me rajone të tjera të sipërfaqes hënore.

Waring pretendon se duket se është diçka që është vendosur qëllimisht atje ose është ndërtuar atje për të shmangur zbulimin e teleskopit.

hëna 2

A mund të përdoret kjo anije për shfrytëzim?

Eksperti thotë se nuk duket të jetë shumë i vjetër. Studiuesi llogarit se është rreth 250,000 vjet i vjetër pasi nuk ka një shtresë të trashë pluhuri që pengon dritën të shihet.

Sipas disa shkencëtarëve, anija kozmike mund të jetë ende e shpëtuar dhe madje mund të përdoret për të transportuar njerëz në planetë të largët në Rrugën e Qumështit.

Duke bërë këtë, speciet njerëzore do të kenë një shans më të mirë për të mbijetuar për një kohë shumë të gjatë nëse detyrohemi të largohemi nga Toka.

Për shembull, NASA ka hedhur poshtë me forcë nocionin se është një strukturë aliene, duke pretenduar se njerëzit në fund të fundit perceptojnë vetëm atë që ata zgjedhin të perceptojnë. Por këto përfundime nuk përputhen me realitetin.

Nuk është e çuditshme që NASA do të thoshte diçka të tillë. Nuk do të ishte hera e parë që është fokusuar në mohimin e të dukshmes, duke i hequr vëmendjen studiuesve në proces. Për më tepër, ka pasur thashetheme për “diçka tjetër” më parë në Hënë. Vërejtjet e astronautëve të njohur e përforcojnë këtë.