A ja vlen?Mimoza Nebiaj


Mimoza Nebiaj

A ja vlen?

Nga Mimoza Nebiaj!

A ja vlen,

Te vuash per dike

Qe nuk te do?

A ja vlen te vuash per dike,

Qe shpirtin ta dermon?

A ja vlen qe veten te torturosh

Cdo sekonde?

A ja vlen te duash dike

Kur ai e ka humbur

Sensin e dashurise…

a ja vlen qe shpirtin

ta dermosh dhe nuk te kupton?

a ja vlen qe veten te mos ta

duash per nje njeri te tille?

a ja vlen qe zemren ta ben cope?

a ja vlen te duash

Kur ajo dashuri ka mbaruar?

a ja vlen qe cdo minute

Veten e ke shkaterruar?

a ja vlen te duash

Kur cdo gje ka arritur

Fundin…

a ja vlen te duash

Kur shpirti dhe zemra

Flet per nje realitet

Se dashuria dalengadale

Po vdes?

a ja vlen?

About Post Author