Absurditeti i realitetit artistik teatror dhe filmik institutucional shqiptar


Marsias Lila

Të gjithe aktoret dhe regjisoret Jopartiak, Pa financime, Tëcensuruar nga institucionet e artit dhe te kultures shqiptare në bashkepunim me emisionet televizive ,kanë se cfare Ti thonë dhe Të shfaqin nga produkti i krijmtarise s 137 Tyre Dinjitoze artistike , publikut Dinjitoz shqiptar.Ndersa te gjithe aktoret dhe regjisoret e Pa çensuruar dhe Te promovuar nga institucionet e artit dhe kultures shqiptare ne bashkepunim me emisionet televizive te te gjitha Partive Me shume financime ,Nuk kane asnje produkt Ekzistues Të vetëm Të krijmtarise së Tyre Dinjitoze artistike për Ti thënë apo për Të shfaqur përballe publikut Dinjitoz shqiptar.

RESPEKTIVISHT DHE MIQESISHT PER TE GJITHE MBESHTETESIT DHE DASHAMIRESIT E MI TE ARTIT SKENIK DHE FILMIK !

Marsias Lila ✍

Aktor 🤝Producent

Regjisor i Lire i Skenes Artistike se Pavarur Kualitative

About Post Author