Administratori i NASA-s diskuton pamjet e UFO-ve të pilotëve të Marinës


Gjatë një interviste të fundit, Bill Nelson preku shkurtimisht pyetjen nëse jemi duke u vizituar nga alienët.

Ish-senatori nga Florida, të cilit iu caktua roli i Administratorit të NASA-s në maj, ofroi një përgjigje çuditërisht të gjatë kur u pyet nga studentët për temën e UFO-ve gjatë një interviste me profesorin e politikës Larry Sabato në fillim të kësaj jave.

Në veçanti, studentët donin të dinin mendimet e tij mbi shikimet e pilotëve të Marinës së SHBA të UAP-ve (fenomene ajrore të paidentifikuara) gjatë stërvitjeve stërvitore në brigjet e Shteteve të Bashkuara.

“Kam biseduar me ata pilotë dhe ata e dinë se kanë parë diçka dhe radarët e tyre janë mbyllur në të,” u përgjigj Nelson. “Dhe ata nuk e dinë se çfarë është. Dhe ne nuk e dimë se çfarë është.”

“Ne shpresojmë se nuk është një kundërshtar këtu në Tokë që ka atë lloj teknologjie. Por është diçka. Dhe kështu ky është një mision që ne po e kërkojmë vazhdimisht: “Kush është atje jashtë? Kush jemi ne? Si arritëm këtu?” Si u bëmë ashtu siç jemi? Si u zhvilluam? Si u qytetëruam?'”

“Dhe a janë të njëjtat kushte atje në një univers që ka miliarda diej të tjerë dhe miliarda galaktika të tjera?” Është aq i madh sa nuk mund ta konceptoj”.

“Tani ka edhe teori që mund të ketë universe të tjera, dhe nëse është kështu, kush jam unë që të them se planeti Tokë është i vetmi vendndodhja e një forme jete që është e civilizuar dhe e organizuar si e jona?”

Nelson diskutoi gjithashtu misionin e përgjimit të asteroideve DART të NASA-s.

“Pra, ne do ta kapim këtë asteroid dhe DART do ta godasë me 15,000 milje në orë [dhe] do të shohim nëse mundemi, ndonjëherë kaq pak, të lëvizim trajektoren e tij.” tha ai.

“Nëse zbulojmë në shekullin e ardhshëm se një asteroid është në hyrje për në Tokë – një asteroid që jo vetëm që do të hidhte në erë Tokën ose do ta ndryshonte atë siç bëri një asteroid kur dinosaurët jetuan dhe i zhdukën dinosaurët… [DART] është rruga për të shmangur atë katastrofë”.

“E gjithë kjo po ndodh tani.

About Post Author