Adrola Dushi dekorohet me Stemën e Artë të Bashkisë Mirditë


Modelja bukuroshe , imazh i elegancës dhe ëmbëlsisë femërore shqiptare, Adrola Dushi , ka shprehur mirënjohjen dhe falenderimin për këtë vlerësim kaq të bukur. Ajo do të jetë kështu gruaja e parë mirditore që merr Stemën e Artë. “Përpos vlerësimit ky dekorim vjen edhe si një përgjegjësi për mua për vendlindjen time, me apo pa dekoratë angazhimi im për promovimin e vendlindjes do të jetë i pasosur. ”- është shprehur modelja. Ne i urojmë suksese të mëtejshme Adrolës !

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author