Afërdita Hadaj-“Ditar i zemrës time”


“Ditar i zemrës time”

Ditar, i zemrës time

shpesh herë, un ty

të zgjojë. Se brënda

ruan kujtimet,

që me nostalgji i kujtojë.

Tek ty, unë kam kyçur kujtimet

e fëmirisë time.

Por dhe të rinisë,

së bukur, pa pasur shumë ankime.

Brenda kasafortës,

ku çelës, zemrën

ka….Si trëndafili,

me gjëmba, kuptimin

e jetës mban.

Ca me lotë, ca me gëzime, është e gatuar, kjo jetë.

Kështu fati,na është shkruarë, në ditar,e ruajmë çdo brengë.

Ti ditar në zemrën time,në një cep i strukur rri. Sa herë kujtimet më

zgjohen, un tek ti

gjej shumë qetësi.

Eshtë ditari, i zemrës time, aty fle ditë dhe natë.Brënda….tijë

kam gjithë thesarin,

nga udhëtimi, i jetës

s”ë gjatë….!!!

Afërdita Hadaj

About Post Author