Afërdita Hadaj-Po ikën dhe ky vit


Po ikën dhe ky vit”

Sa shpejt ikin vitet,

sikur hapë dhe mbyll

sytë….Njerezija si bletët,

punojnë çdo ditë.

Brenda këtij viti,

halle brenga shumë.

Njeriu mundohet,

ti kaloj pa zhurmë.

Një pjesë, janë të lumtur,

një pjesë kanë qarë.

Se fatet, kështu janë, u jemi

nënështruarë.

Ky vit që po ikën,

për ne ish veç tmerr.

Se harrojmë kovitin,

që mori shum jetë.

Botë e cakerdisur,

nga kjo pandemi.

Na ndryshojë,

kaq shumë,na dha ftohtësi.

Sepse nga ky tmerr,

që me dhimbje kaluam,,,

nga njerëzit e dashur,

veç ndarje përjetuam.

Mësimin që morëm,

nga kjo pandemi.

Ta kthejmë në forcë,

ti respektojmë me dashuri.

Mos ardhtë më për

ne, një vit i mbrapsht si ky.Krishtlindje të

gëzuara,,,dhe mbarë

Vitin e ri.

Afërdita Hadaj.

Mund të jetë një imazh i pemë dhe ambiente të jashtme

About Post Author