Afërdita Hadaj-Të pres….me mallë


Të pres….me mallë.
Bija imeeeee.

U bënë gjashtë vite,
që me ne sfeston.
Bija jonë e shtrenjtë
dritë e syrit tonë.

Se t’i jeton largë,
dhe je në emigrim.
Dokumentat,
të pengojnë,të vish
bashkë me fëmine.

Më vjen mallë,
moj bijë, për nipin,
dhe,,,,,mbesën.
U rritën larg neve,
dhe si përkëdhelëm.

Flas në telefonë,
përditë e për natë.
Por s’ju marë dot
erën…..se ju kam,
shumë largë.

Kur ndërrohen vitet,
më tridhjet e një.
Lotët si fsheh dotë,
më rrjedhin rrëke.

Të kujtoj me mallë,
bijë e mamit ti.
Se shpesh herë festonim, bashkë vitin e ri.

Do iki ky vitë,
do pres vitin tjetër.
Ju presë me krahë
hapur,o malllllll,
i pa tretur.

E,h mor kurbet,
i mallkuar,sa brenga,
na ke ngarkuar.
Gdhihem ngrysem,
syt nga dera, të më
hyjë sërisht, pranvera.

Mami babi ju, urojnë.
Me mall shum ju
përqafojmë.
Gëzuar vitin e ri,
mbarësi paçi në shtëpi !!!

About Post Author