Aforizma nga Eleni Birçaj


Eleni Birçaj

“Disa gjëra nuk duhen harruar nga jeta.Ndoshta janë po ato që sot ke arritur të jesh ky që je,e nesërmja nuk i dihet, siç nuk kanë ditur ata që kanë jetuar para teje”.

  “Të evitosh një sfidë nuk do të thotë se s’ke guxim,por vetëbesim për të arritur paqen!

  “Tradhëtia është ajo heshtë e padukshme pa formë e ngjyrë,që depërton në qenien shpirtërore të njeriut dhe paralizon çdo shpresë”.