AGDRITA E VONË


Feri Arifi

Sot më 24.09.2018 në ora 15 në shtëpin e kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” u mbajt përurimi i Librit me Poezi AGDRITA E VONË me autor Zymer Haliti, ku me te drejt siç e quan kritiku i ynë letrar Ramadan Musliu, është një Sintez e krijmtaris së periudhave të ndryshme, poezi këto qe shquhen lirika të hershme dhe më atë emocionalitetin sublim. Mirëpo edhe Zana Pira, thotë për autorin: Poezit e autorit ndahen në gjashtë cikle ku poeti shquhet si margaritar i kohes moderne duke nxjerr një opus te ri.
Ky libër po mos të ishte Komuna e Ferizajt që e botoj një sasi prej 500 egzemplaresh zor që do të kishte dal në driten e të pamurit nga autor të shumët që sot ishin prezent. Si: Shoqata Shkrimtarve të Vitisë. E qe autorin në përurim e përshendeti Sabit Alidema, e qe Ishin prezent dhe Drejtori shkollës më mësimëdhënësit aty ku punon Zymer Haliti, e te tjer shumë mysafir. Ndërsa autorit i urojm shendet dhe suksese të metejme

About Post Author