AGJENTURAT SLLAVO ORTODOKËSE-PANSLLAVIZMI-Nazif Laçi


Shiquar kronologjinë e ngjarjeve historike të kombit shqiptarë, dihët mirëfilli se boshti Moskë-Beograd dhe Athinë çdo herë ka qenë aktiv kundër shqiptarëve. Edhe gjatë rilindjës kombëtare shumë atdhetarë janë vra nga këto agjentura siç janë: Haxhi Zeka, Papa Kristo Negovani, Bajram Curri, Isa Buletini, Hasan Prishtina, Xheladin Kurbaliu, Zenel Hajdimi, Avdulla Presheva, Ahmet Krasniqi, Sylë Hotla, e shumë atdhetar të tjerë. Krejtë këta çlirimtarë janë ekzekutaur nga dora shqiptare, por të paguar nga agjenturat serbo-ruse, malaziase, sllavo-maqedone e greke. Pra edhe tani këto agjentura janë shumë aktive e përfat të keq në bashkëpunim edhe me shqipfolës. Elitat politike shqiptare në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Sanxhak dhe Luginë të Preshevës janë të rrezikuara. Shërbimi i intelegjencës në dy shtetet tona shqiptare kanë obligim dhe përgjegjësi kombëtare të veprimit, s’bashku me institucionet e ushtrisë dhe punëve të mbrenshme. Shqiptarët duhët mësuar nga historia dhe të mbshemi mend e ti ruajmë njerëzit e tanë. Mos të mashtrohemi për para dhe poste sepse atdheu është mbi të gjitha…

Mund të jetë një imazh i 1 person

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 48

Pëlqej

Komento

Ndaj