Ah sa i lutem..!!Zihni Ndregjoni 


Kur t’më mbushet shpirti.
Me, gëzime plot.
Do të ju tregoj.
O miq edhe shok.!

Gëzimet e mia .
Me ju ,do ti ndaj.
Ju dua të qeshur.
Asnjeri ,t’mos qaj.!

Ah sa i lutem zotit.
T’gjithve,t’na bekojë.
Jeta soset shpejt.
Një ditë,do t’mbarojë.!

Do të mblidhemi bashkë.
Unë,këngës t’ia marr.
Pastaj ju t’më shoqëroni.
E ,ti japim zjarr….!!

Ah sa i lutem dhe në perëndi.
Për të gjithë, bashkuar
Jetën që e kemi.
Ta shijojmë,gëzuar….!!