Ai punonte për Pentagonin: “Ne kemi rrëzuar UFO-t me origjinë aliene”


Qeveria amerikane ka miratuar legjislacionin që mbron sinjalizuesit e qeverisë, duke përfshirë ata që mund të kenë informacion për UFO-t. Zyra për zgjidhjen e anomalive në të gjitha domenet (AARO), e drejtuar nga Drejtori Sean M. Kirkpatrick, është përgjegjëse për paraqitjen e këtyre raporteve të sinjalizuesit. Kirkpatrick është vendosur t’u përgjigjet pyetjeve gjatë një seance dëgjimore me Nënkomisionin për Kërcënimet dhe Aftësitë e Shfaqura, dhe publiku po vëzhgon nga afër për të parë se si ai përgjigjet. Ndërsa disa komentues lavdërojnë performancën e Kirkpatrick, të tjerë e kritikojnë atë.

Ka spekulime se sinjalizuesit kanë mbledhur informacion mbi programet e trashëgimisë qeveritare të UFO-ve, por mbetet për t’u parë nëse dëshmia e tyre do t’i zbulojë me sukses këto programe, duke shkaktuar zbulimin apo publikimin e UFO-ve. Dr. Colm Kelleher, një ish-menaxher i një programi sekret të UFO-ve të Pentagonit dhe autor i Skinwalkers në Pentagon, ka bërë pretendime në lidhje me anijen e rrëzuar të UFO-ve që mund t’i jepnin informacione të rëndësishme AARO-s dhe të tjerëve.

Nuk ka dyshim në besueshmërinë e Dr. Kelleher. Ai është një biokimist me përvojë në biologjinë qelizore dhe molekulare. Ai ka punuar në institucione të ndryshme kërkimore dhe punon në Institutin Kombëtar të Shkencës së Zbulimit, ku aplikon teknikat e shkencës mjeko-ligjore për të hetuar anomalitë shkencore.

Dr. Kelleher tha për Newstalk Breakfast se ai gjeti një shpallje unike pune në një revistë shkencore që kërkonte shkencëtarë të interesuar për të studiuar origjinën dhe kërkimin e vetëdijes së universit. Ai pranoi pozicionin dhe drejtoi një ekip prej 50 personash që hetonin UFO-t në SHBA dhe Brazil. Programi, i cili ishte tepër sekret dhe i financuar nga Agjencia e Inteligjencës së Mbrojtjes për 22 milionë dollarë, rezultoi në 104 raporte teknike mbi UFO-t. Programi u bë publik vetëm kur New York Times publikoi një artikull në lidhje me të në 2017.

Dr. Kelleher deklaroi se ata nuk kishin asnjë interes për të gjetur jetë jashtëtokësore. Në vend të kësaj, ata u fokusuan në dokumentimin e sjelljes dhe teknologjisë së UAP-së duke përdorur fotografinë dhe videon. Ai shpjegon atë që ata gjetën: “Teknologjia që shfaqën këto objekte: ata tejkaluan luftëtarët më të mirë F18 në arsenalin tonë.”

“Ata ia kalonin çdo gjë që kishim, kështu që ishte shumë e qartë se këto nuk ishin teknologjia e Shteteve të Bashkuara, teknologjia kineze apo teknologjia ruse. Pra, ne e dinim se ata ishin nga diku tjetër. Por për sa i përket njerëzve të vegjël të gjelbër ose alienëve, ne nuk e kemi idenë se kush ose pse janë këto objekte në hapësirën ajrore të Shteteve të Bashkuara.”

Në episodin e fundit të podcast-it të armatosur me Jeremy Corbell dhe George Knapp, Dr. Kelleher tha me besim se UFO-t janë të vërteta . Ai pranoi se ata kanë rrëzuar UFO-t nga origjina e panjohur dhe se ata janë përpjekur të rindërtojnë inxhinierinë dhe t’i shfrytëzojnë ato teknologji për të kuptuar fizikën e tyre.

Në intervistë, Corbell e pyeti Dr. Kelleher nëse UFO-t janë të vërteta dhe ai menjëherë tha “Po”. Ai vazhdoi: “UFO-t janë teknologjikisht të sofistikuara. Ata kanë karakteristika të performancës që, ju e dini, pesë të vëzhgueshmet janë të dokumentuara mirë. Por ato gjithashtu kanë një efekt shumë të thellë tek disa njerëz, ose kanë efekte sipërfaqësore te njerëzit e tjerë, por ato kanë efekte te njerëzit. Pra, ecja përpara do të thotë të kombinosh të dyja, do të thotë të studiosh performancën e UFO-ve dhe, e dini, shpresa është që nga performanca e UFO-ve mund të dalë fizika teorike e cila përfundimisht do të përkthehet në inxhinieri.

Dr. Kelleher diskuton mundësinë që UFO-t të ndërveprojnë me planetin Tokë për shkak të pranisë së njerëzve. Ai sugjeron se nuk ka gjasa që UFO-t të fokusohen vetëm në format e jetës jo-njerëzore, si marsupialët ose pemët, dhe se ata kanë më shumë gjasa të jenë të interesuar të ndërveprojnë me njerëzit, të cilët janë speciet dominuese në planet. Kjo çon në hipotezën se vetë njerëzimi është fokusi i ndërveprimit midis këtyre entiteteve të panjohura që ne i quajmë UFO, pasi qeniet e tjera inteligjente besohet se i operojnë këto objekte.

Më pas ai diskuton numrin e madh të shikimeve të UFO-ve në nivel global, që nënkupton se ndërveprimet me njerëzit janë të rëndësishme dhe prodhojnë diçka për të cilën UFO-t kanë nevojë ose janë të interesuar. Ai argumenton se nuk ka gjasa që qindra mijëra apo edhe miliona shikime që kanë ndodhur gjatë 77 viteve të fundit që nga viti 1945 janë ngjarje të rastësishme që po kalojnë dhe janë thjesht në vendin e duhur në kohën e duhur. Në vend të kësaj, Dr. Kelleher sugjeron se ka më shumë se kaq, pasi numri i madh i shikimeve nënkupton se ndërveprimet me njerëzit janë disi të rëndësishme dhe prodhojnë diçka që UFO-t kanë nevojë ose janë të interesuar për të.

Dr. Kelleher gjithashtu vë në dukje se incidentet e Skinwalker Ranch janë emblematike për të gjithë këtë gjë, pasi ato demonstrojnë se si perceptimi njerëzor mund të ndryshohet gjatë ndërveprimeve të UFO-ve, të cilat mund të ndikojnë në ndërgjegjen njerëzore .

Ai ndan incidentin me gjashtë individë në Skinwalker Ranch, të cilët të gjithë panë gjëra krejtësisht të ndryshme përmes dylbive të tyre të shikimit të natës gjatë një shikimi të UFO-ve. Ky incident përdoret si një metaforë për të sugjeruar se perceptimi njerëzor është ndryshuar në shumë raste si rezultat ose gjatë ndërveprimeve të UFO-ve. Ai propozon se ndoshta perceptimi njerëzor për sa i përket ndërgjegjes njerëzore është një nga objektivat ku fenomeni i UFO-ve ndërvepron disi me vetëdijen njerëzore për një qëllim, megjithëse ai pranon se ata nuk e dinë se cili është ai qëllim.

Nga Mystery Wire, Në një intervistë ekskluzive me Dr. Colm Kelleher:

Epo, unë u punësova në nëntor të vitit 2008. Programi AAWSAP u zhvillua nga shtatori 2008 deri në fund të 2010. Pra, një nga detyrat e para që kisha ardhur në bord ishte të bashkoja një ekip hetuesish të fokusuar në UFO sa më shpejt që të ishte e mundur. Kështu që po mendoja përsëri për këtë dhe midis nëntorit 2008 dhe ndoshta prillit 2009, unë personalisht bëra rreth 300 intervista telefonike në një përpjekje për të rekrutuar njerëz të ndryshëm për pozicione të ndryshme në AAWSAP. Përveç kësaj, kam bërë të paktën 100 intervista ballë për ballë në zyrën time në atë periudhë kohore. Pra, ne po flasim për një klip mjaft të shpejtë për sa i përket sjelljes së shumë njerëzve në zyrë, ndonjëherë kishte një ose dy njerëz jashtë.

Por fokusi ynë ishte në punësimin e një ekipi shkencëtarësh të nivelit të doktoraturës, që do të përfshinte fizikë dhe biologji, shkencëtarë të nivelit master, teknikë, ne kërkuam gjithashtu analistë të bazës së të dhënave dhe personel të inteligjencës ushtarake që kishin një histori të gjatë hetimore. Dhe sigurisht, ne po kërkonim edhe shumë oficerë sigurie, sepse siguria ishte një çështje e madhe. Është interesante se një nga menaxherët tanë të programit ishte një veteran 20-vjeçar i Zyrës së Hetimeve Speciale të Forcave Ajrore, i njohur gjithashtu si AFOSI. Dhe ky djalë ishte hetues shumë, shumë i sprovuar. Dhe ai na ndihmoi shumë në atë që rezultoi të ishte tentativë për të krijuar një marrëdhënie me AFOSI-n, për të cilën flitet në libër. Por i gjithë ky punësim dhe rekrutim ndodhi brenda një periudhe katër apo pesë mujore.

Mendoj se në fund të majit 2009, ne kishim një ekip prej rreth 50 personash. Dhe George, kur mendon se kjo ishte një kontratë 24-mujore, kështu që jo vetëm që ne po bashkonim infrastrukturën e sigurisë së kësaj organizate të madhe, dhe që përfshinte lejet e sigurisë së objektit, duke e çuar gjithçka në një nivel që ishte i mjaftueshëm për inspektime, por punësimi i këtyre njerëzve, trajnimi i të gjithë këtyre njerëzve të ndryshëm. Dhe më pas ne ekzekutuam shumë programe krah për krah. Dhe e gjithë kjo ndodhi në një periudhë 24 mujore. Pra, ne ishim në një klip mjaft të shpejtë. Dhe unë do të thosha, kam punuar me organizata qeveritare në të kaluarën, NASA dhe DoD në kapacitete të tjera, dhe bashkimi i këtij lloji të nivelit të aktivitetit në një periudhë 24 mujore, mendoj se ishte shumë e jashtëzakonshme. Dhe, padyshim, Dr. Lacatski, kontributi i tij në Uashington, DC, dhe vajosja e rrotave për të realizuar të gjitha këto, duke bashkuar një organizatë mjaft të madhe që ishte e fokusuar vetëm në hetimet e UFO-ve. Ky ishte çelësi.

About Post Author