Akrepat e orës tani ndaloji:Lefteris Papadhopoullos-Shqipëroi:Lefter Shomo


LEFTERIS PAPADHOPOULLOS

AKREPAT E ORËS TANI NDALOJI

(ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΡΩΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΤΕΣ)

Akrepat e orës tani ndaloji

Tashmë kur gjendemi përqaf

Merri dhe brengat i vërvit, largoji

Në shkëmbin e Kavo Maljas, i dashur

Në shkëmbin e Kavo Maljas.

Akrepat e orës tani ndaloji

Tashmë kur gjendemi përqaf

Plagët e thella që ti mbart tregoji

Me puthje t’ i shëroj në çast , i dashur

Me puthje t’ i shëroj në çast.

Akrepat e orës tani ndaloji

Tashmë kur gjendemi përqaf

Dhe mijra netët boshe harroji

Netët që prisja të më ishe pranë ,

i dashur

Netët që prisja të më ishe pranë.

Shqipëroi: Lefter Shomo K/424 l.p.α

About Post Author