Aksidentohet  Butrint Imeri ?


Artisti ka postuar në rrjetin e tij Instagram një fotografi nga ku duken pamjet nga spitali dhe këmba e tij e fashuar . “Aksident” –ka shkruar ai duke mos dhënë detaje të mëtejshme, kështu nuk e kuptojmë dot rastin në të cilin është përfshirë këngëtari.  Ne nuk na mbetet gjë tjetër vecse t’i urojmë shërim të shpejt  !

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author