Alba Dajlanaj-Fjala


Në fillim ishte Fjala,

dhe Fjala ishte me Perëndinë.

Fjala ishte një perëndi 2) dhe

ishte me Perëndinë që në fillim.

– Gjoni. 1;2. –

FJALA

Fjalën, shumë e dua,

Pa të, asgjë nuk jam.

E lidh e bëj kurorë

Pastaj e vesh me ndjenjë.

* * *

Fjalën shumë e dua

Ajo më mban gjallë

Është buka e mendimeve

Plazma e jetës sime.

A. Dajlanaj.

About Post Author