Albert Zholi:Gezim Tushi-promovimi i kolanës së librave…


Sot një promovim me mbresa. Rreth 250, aktorë, regjisorë, akademikë, profesorë, poetë, shkrimtarë, intelektualë të të gjitha fushave nderuan Mjeshtrin e Madh, Gëzim Tushi. Shoqata Atdhetarë Kulturore Labëria “Nderi i Kombit” në Muzeun Historik Kombëtar, Salla UNESCO, organizoi promovimin e kolanës së librave në kuadër të 70 vjetorit të lindjes së: Sociologut Gëzim Tushi. Mjeshtër i Madh”,”Kalorës i Urdhërit të Skënderbeut”, Personalitet i Shquar i Labërisë”.

-Moderator Albert Zholi-shkrimtar, publicist

Referuan: -Prof. Ago Nezha, Kryetar i Shoqatës “Labëria”

-Petro Koçi-deputet. -Dr. Bujar Leskaj- deputet

-Znj. Denada Seferi, Zv Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

-Prof. Rexhep Uka.

-Dr. Erion Kristo- pedagog.

-Sefer Pasha- publicist.

Viron Kona-shkrimtar.

-Prof. Asoc Zaho Golemi.

About Post Author