Alda  Merini-Shqipëroi nga origjinali: Lefter Shomo


Alda  Merini

Kujtohuni se femra më e bukur është kurdoherë ajo më e thjeshta.

Ajo që gjithnjë qesh, megjithë vuajtjet e saj.

Ajo e vërteta, ajo e dlira.

Ajo që në sytë e të gjithëve tregon e fortë, kurse brenda saj fsheh një dobësi që të emocionon.

Dhe s’ mund të bësh gjë tjetër veçse ta duash.

Ta përkëdhelësh orë e çast.

Ta përqafosh. Sepse ajo femër është një grua.

Shqipëroi nga origjinali: Lefter Shomo

About Post Author