Alienët “gri” janë krijuar nga ADN-ja e njeriut, thotë profesori ufolog


Pamja më tipike e alienëve që diskutohet në shumicën e rasteve të takimit është “Gri”. Të referuara edhe si Zeta Reticulans, Roswell Greys ose Grey, ato janë qenie të supozuara jashtëtokësore. Pas përplasjes së vitit 1947 në Nevada, Greys u bë një sensacion mbarëbotëror. Ato janë qenie humanoide me lëkurë gri, jashtëzakonisht të vogla, të cilave u mungojnë pjesët e jashtme të trupit të njeriut si hunda, veshët ose organet riprodhuese.

Ka shumë teori në lidhje me ekzistencën e Grive, dhe disa njerëz pretendojnë se ata janë njerëz të ardhshëm që humbën aftësinë e tyre për të riprodhuar, kjo është arsyeja pse ata kanë nevojë për njerëzit për shumim. Kjo teori e çuditshme mbështetet nga Dr. David Jacobs. Sipas tij, alienët gri u krijuan duke përdorur njerëz të rrëmbyer për shkak se ata kishin një të çarë për një gojë që “nuk ka kuptim”. Dr. David Jacobs, një historian amerikan dhe profesor i asociuar në pension i historisë në Universitetin Temple, hodhi dritë mbi strukturën biologjike të Grejve dhe pretendoi se ato ishin krijuar duke përdorur ADN-në njerëzore. Pasi theksoi ngjashmëritë në pamje midis alienëve gri dhe njerëzve, profesori është i bindur se ato janë krijuar nga ADN-ja e njerëzve që ishin rrëmbyer. Dr. Jacobs është jashtëzakonisht i apasionuar pas ufologjisë dhe i tregon rregullisht shtypit për paragjykimet dhe mendimet e tij. Ai më parë foli për faktin se alienët kanë ecur në Tokë mes njerëzve për një kohë të gjatë, dhe gjithashtu se ata po planifikojnë një pushtim në shkallë të gjerë.

Gjatë një interviste me Richard Dolan në vitin 2018, Dr. Jacobs hedh pak dritë mbi fenomenin e rrëmbimit të të huajve. Sipas Dr. Jacobs, Gritë kanë vrima veshi mezi të dukshme, vrima në hundë dhe gojë të vogla të vogla. Por këto pjesë duket se nuk luajnë një rol të rëndësishëm në fiziologjinë e tyre, sepse Gritë komunikojnë telepatikisht me të rrëmbyerit dhe askush nuk e ka vënë re ndonjëherë se ata po marrin fryme.

“Pyetja është pse kanë një të çarë për gojë? Ata nuk marrin frymë, nuk ka dëshmi për frymëmarrjen e tyre dhe afrohen shumë shumë me njerëzit, ndonjëherë edhe duke prekur ballin,” vazhdoi ai.

“Unë i kam pyetur njerëzit, ‘a e ndjeni frymën e tyre në fytyrën tuaj?’ Përgjigja është gjithmonë jo. Ata nuk kanë mushkëri, kanë trupa të vegjël shumë të hollë, nuk ka mushkëritë mbrapa dhe mbrapa që zgjerohen dhe tkurren.”

Ata nuk flasin, gjithçka është telepatike. Ata nuk hanë në mënyrën normale që hamë ne. Pra, pse është ajo e çarë për një gojë atje? Çështja është se ka ndoshta ADN njerëzore në ata alienët gri… që lejoi rritjen e alienëve gri.”

“Nuk e di, por ky është supozimi im më i mirë, dhe gjithçka zbret në të çarën për një gojë, të cilën ata nuk duhet ta kenë. Kjo vjen pasi një ish-shkencëtar i NASA-s pohoi kohët e fundit se njerëzit do të kenë kontakt me alienët brenda “një grushti të ardhshëm të viteve”.