Alienët nën det? UFO -t nuk po vijnë nga hapësira e jashtme por nga poshtë detit, pretendon eksperti


Gary Heseltine tha se videot e fundit që tregojnë takime midis Marinës Amerikane dhe UFO -ve janë lojëra që hapin rrugën për të shpjeguar përfundimisht të pashpjegueshmet.

 Alienët kanë qenë gjithmonë një burim kurioziteti dhe magjepsjeje për njerëzit dhe herë pas here, fanatikët dhe ekspertët e UFO -ve ngacmojnë imagjinatën tonë me teori të ndryshme. 

Tani, Zëvendës Presidenti i Koalicionit të ri Ndërkombëtar për Kërkime Jashtëtokësore (ICER), Gary Heseltinev ka bërë një pretendim befasues, duke thënë se UFO -t mund të mos vijnë nga hapësira, por më poshtë nga deti. Veçanërisht, ICER përbëhet nga studiues dhe shkencëtarë të UFO -ve nga 27 vende të cilët synojnë të zbulojnë të vërtetën në lidhje me jetën e alienëve. 

-Heseltine, i tha The Sun ,se videot e fundit që tregojnë takime midis Marinës Amerikane dhe UFO -ve janë lojëra që hapin rrugën për të shpjeguar përfundimisht të pashpjegueshmet.

“UFO -t shpesh shihen duke hyrë dhe dalë nga uji, kështu që dyshoni se në oqeanet dhe llogoret tona më të thella mund të kemi baza aliene. Kjo tingëllon e çmendur, por nëse mendoni për këtë ne njohim vetëm 5 përqind të oqeanit, dimë më shumë për sipërfaqen e hënës ose Marsit sesa oqeanet tona – kështu që mua do të më duket pse UFO -t shihen rregullisht duke hyrë dhe dalë jashtë ujë, “tha Heseltine.

Heseltine shtoi gjithashtu se duket se ka një korrelacion midis takimeve të UFO -ve dhe aftësive bërthamore të botës.

Kohët e fundit, një kineast dokumentar lëshoi ​​një videoklip që përshkruan pamjet e radarit, që supozohet se tregojnë një tufë objektesh fluturuese të paidentifikuara (UFO) pranë një anijeje të marinës.

About Post Author