Alieni nga Venusi punoi në programe sekrete në vitet 1950 për të shpëtuar tokësorët


Në vitin 1995, inxhinieri amerikan Philip Schneider publikoi një fotografi të një burri të panjohur. Sipas Schneider, ai u takua me burrin kur mori pjesë në projektet sekrete të qeverisë për të ndërtuar një bazë ushtarake nëntokësore dhe gjithashtu punoi në Zonën-51.

Emri i tij ishte Valiant Thor, dhe ai ishte një alien nga Venusi   që punoi për qeverinë amerikane në vitet 1950. Një fotografi e Thor-it u shfaq nga Schneider gjatë leksionit që po jepte. Ai raportoi se ishte marrë në vitin 1943. Në internet qarkullojnë disa foto të Valiant Thor, por më të njohurat janë dy të paraqitura më poshtë.

Fotoja e parë tregon një burrë rreth njëzet e pesë vjeç me flokë të zeza të hijshme. Është fotografia që thuhet se ka treguar Schneider në leksion. Fotografia e dytë tregon një burrë shumë më të moshuar me flokë të shkurtër gri. Ai nuk ngjan shumë me njeriun nga fotografia e parë, por ata pretendojnë se ky është i njëjti alien, Thor në vitet e mëvonshme.

Sipas Schneider, Thor dukej si një njeri. Sidoqoftë, fiziologjikisht, ai ishte shumë i ndryshëm nga njerëzit e zakonshëm. Pra, ai dyshohet se kishte gjashtë gishta në secilën dorë, zemra e tij ishte zmadhuar, ai kishte vetëm një mushkëri të madhe dhe gjaku i tij përmbante oksid bakri.

Burimi: Viki Verma

About Post Author