“Alieni” në Mars në një “provë jete” të caktuar, pretendon eksperti


Një ekspert i UFO-ve pretendon se ata kanë gjetur prova të pakundërshtueshme që alienët ekzistojnë, pasi ata vunë re një qenie me një trup rozë në imazhet e publikuara nga NASA të roverit në Mars në planetin e kuq.Gazeta :”Mirror” në një shkrim të autorit John Bett shkruan:

Scott C. Ëaring, një ekspert i UFO-ve, beson se kjo mund të jetë një formë jete aliene .

Një ekspert i  UFO –ve beson se ata kanë parë një alien duke parë roverin Mars në fotot e publikuara nga NASA.

Scott C. Ëaring tha se shikimi ishte “100 për qind provë e jetës inteligjente” dhe e përshkroi qenien si një “këmbë e gjatë” me një trup rozë.

Duke analizuar fotot në blogun e tij UFO Sightings Daily , Ëaring pretendoi se e kishte gjetur figurën mes shkëmbinjve në sipërfaqen e Planetit të Kuq, siç  raporton Daily Star .

Imazhi origjinal u ngarkua nga NASA në prill 2021, por u gjet nga Ëaring më 3 shkurt 2022, dhe duket se tregon alienin të shtrirë në një pozë të relaksuar, të ngjashme me Kate Ëinslet në Titanikun.

A mund të jetë kjo provë e jetës aliene? 

Ëaring tha: “Të gjithë këtu e dinë që më pëlqen të kreh fotot e NASA-s. Epo, kam hasur në diçka unike… diçka që është 100 për qind provë e jetës inteligjente.

“Është një person i shtrirë duke parë roverin Mars të NASA-s nga një distancë e sigurt.

“Personi është rreth një këmbë i gjatë dhe është shtrirë, pjesa e sipërme e gjoksit, e qafës dhe e fytyrës në ngjyrë rozë, flokë rrepkë, i veshur me një kostum të errët, por ka një objekt gri mbi njërën shpatull, duket si një lloj çantë shpine.