Alissia Gjoni-I dashuri im !..


IDASHURI IM !…
Idashuri im !ti je ngushellimi im ,ne netet
e gjata dhe te ftohta ..Ne zemren tende gjeta streh te strukem…
DHe ne cilen do doja te qendroj pergjithmone..Je njeriu qe kam,
kerkuar gjithe jeten ..Je njeriu ideal per mua ! dhe te dua ne
qdo kuptim te fjales qe vjen nga shpirti im..Kur te shoh ty ! zemra
ime ngrihet ,dhe buza nuk mund ta leshon as nje fjale nga goja.
Ashtu qe qdo dite e me shume ,eshte e qarte per mua qe te
qmoj aq shum..Do doja ne krahet e tu te gjej qetesine shpirterore.
Me syt e tu te shikoj gjithe boten …DHe ai qast ,kur mos te
mbaroj …TE DUA IDASHUR..
BY..Alissia Gjoni…AUTOR.. KOSOV.

About Post Author