Alissia Gjoni-Kënga jonë e fundit !…


Kënga jonë e fundit !…
Kohet e keqja po na vijnë..Po shihemi
vetëm ne funerale ..Ashtu qe vetëm nganjëherë ndi nga dikush,
gjerat cilat me pak ,i pritesha ti ndëgjoja ,ato lajme cilat nuk i
pëlqejnë askujt! vdiq një i njohur, një mik , një fqinje..
As qe mendoj për te rinjtë qe duhet te jetonin…Se këtu njeriu
gjithmonë mbetet pa fjale ..Do ta kërkoj një doze me te mire ,
dhe me te forte te behëm indiferent ndaj te qarit…


BY Alissia Gjoni..AUTOR.. KOSOV.

About Post Author