Alissia Gjoni-Kur dy shpirtra dashurohen!


KUR DY SHPIRTRA DASHUROHEN !…
Kur dy shpirtra dashurohen ! nuk ka asgje
tjeter ,veq se malli cili i bashkon …Pranija dihet permes
kapjes se duarve , degjimit te zerite , dhe buzeqeshjes ..
Me nje shikim , dhe nje prekje te thjesht butesishte ..
SHpirtrat nuk kane kalendar , apo ore …As nuk e kuptojne ,
konceptin e kohes ,apo largesise …Ajo qe ata dine , ndihet sikur
eshte gjeja e duhur te jane bashke …Kjo eshte arsyeja
pse dikush te mungon ,aq shume kur nuk eshte prane …
SHpirti yt e ndjene mungesen e atije , nuk kupton se
ndarja eshte e perkohshme…
BY..Alissia Gjoni…AUTOR.. KOSOV…