Alissia Gjoni-Kur nata zbret !…


KUR NATA ZBRET !…

Kur nata zbret ! dhe mbulon dritaren

tende ,ne eklipsin qiellor te dergoj puthjen time ! le te arrie,

puthja aty ku une nuk mundem ! dhe le te thot me

peshperim te lehte si era kur fryen neper deg blirit ne

pranver me lulishte te lulezuara ..Porosia ime do jete me

dy fjal te dua ! dhe mendoj per ty…

BY..Alissia Gjoni …AUTOR.. KOSOV..

About Post Author