Alissia Gjoni-Nuk mund ta gjej vehten në shoqërin serioze 


Nuk mund ta gjej vehten ne shoqerin

serioze …As me ato me lejoni t,ju them zonja sublime..

THjesht nuk i shoh mendimet e mia ne hapat e tyre !

duke mos degjuar tingullin fjaleve tyre ,nga goja plot nenqmim..

Nuk i ndjej as me ere ,po as me prekje ..Un e di mire se kush jame..

Por di dhe kush mund te mos jame…Por e gjej vehten ne qdo

gje gjysem ..Ne te qeshura , dhe hidherime ,nuk kam me

kohe per indiference…Mendjemadhesi , dhe papjekuri ..

Heshtja ime pranon te ndahet vetem me ndjenja te dukshem…

BY..Alissia Gjoni…AUTOR.. KOSOV..

About Post Author