Alissia Gjoni-Të prita !..


TE PRITA !…

Te prita gjat mengjeseve rezatuar me reze te arta dielli..

Aroma e ftonjeve te pjekur duke u shpernda te bartur

me mendime te mia ,duke me kujtuar ne preherin e gjyshes !

ne femijerin time ,dhe te paren dashuri rinore…Ftoni i pjekur ,

mbi vitrine me ngrohtesi kujtimeve jep shenje shpirtit tim…

Te mireprita brenda gjoksit tim ,te lava me ngjyra magjishem..

Enderrat i zhyta ne vjeshten e e vonuar ,duke te mbuluar

me mendime melankolike ..Me shiun e dashuris te sperkata,

duke len gjurme mbi barin e njome ,per te na kujtuar ne kohen

tone te shkuar ,para se te zhdukemi dhe shkojme ne perjetesi..

Ty ta dhash shpirtin , aromen e enderrave te mia ,dhe bukurin

e qastit ,kornizuar me dashuri ….

BY..Alissia Gjoni…AUTOR.. KOSOV..

About Post Author