Alissia Gjoni:Hënën dhe yjet në zemrën e vet…


Vetëm njerëzit e veqant mujn te bëjnë te
ndejshëm e ta prekin njeriun me afërsinë e vet…

Sepse ata nuk
kërkojnë vëmendje ,

 kështu janë ata te veqante ,te heshtur.
Atyre nuk ju duhen lartësitë , për te pare …

Ata e kane qiellin ,
hënën , dhe yjet , ne zemrën e vet…