ANEKDOTA


  Ismet TAHIRAJ          

RRNOFT SHOKU TITO

Në parkun e maqinave të randa në Bellaçevc ,punonte Heta një njeri I pasherr dhe pak vesvesli  I thonin shefat :Hetë ndihmona ta ndezim Niven  ai i pari aty ,Hetë shko blemi  cigarë ai turr e vrap dyqan ,Hetë fshije zuyën ai e bante xhamë .

Por e kishte edhe një ves tjetër kur hynte ne nevojtore e krynte nevojën e madhe  fliste më të madhe Rrnoft shku Tito ,rrnoft shku Tito

I tha dikush pse Hetë kur po çprazesh po thue rrnoft shoku Tito

Aii tha Heta a ma mire me thane rrnoft Tito a me I mush pantollat  si thesi I dhintë.

  JAM DIVORCUE  ALI

Mirëmengjesi Zizë  ku je 

Qe valla 

Po si je po kalon mori se  ka kohë nuk te kam pa

Valla Ali Shtogu , që  diku një çaj  diku një kafe   poshtë naltë qarshisë

Diku një kaftjellë diku një darkë

Po me familje si jeni  tanë mire jeni a

Jooo ,Ali , jam divorcue ka muj 

Po ti ku po jeton  ku po rrini

Aa ,unë e kam shpinë teme ,ai herifi shpinë e vet

Po thimija  ku rrinë

Më mue  Ali  me mue

Koxha zor e paske Zizë bre

Jooo hiç

Pse hiç

Ai herifi në çdo muaj  prej gjyqit m’i paguan  250 euro

Dhe ndihma socialale

Hajt Zizë ,hajt mire e paske kurdisë bre

Pse çka kujtove ti Ali  më dek uni ,unë a?

VALLA PA FEJZBUK VEÇ ME DEK

Zizën e pyeti dikush si po e kapërcenë ditë e sotit

mirë tha Ziza dyqysh beli valla

po si u mbyll facebuku çka bane ti

kurgja ej veç sa nuk plasa sa nuk dhash shpirt bre jazeik i koft

aq shumë je idhnue a

ku mos më u udhnue pash zotin

çika nuk mujke me folë me mue ej me mue.

Djali i motrës nuk e dijke a i ka ardhë këtu në gjini shfalerka masandej as unë pa shkue pak pazar nuk ban hiç ,e ku me gjetë kumarën Sherif sa ka më m’i shkurtue drutë për dimën veç u hallakata krejt t’u dal terezie .Po shyqyr erdhe facebuku.

About Post Author