Armela Drapi:Endet


Armela Drapi

Endet

Endet nëpër mendime,që një rrugë të paqtë të gjejë.

E vështirë sepse aty ndodhen kujtimet,që kanë zënë një vend të thellë.

Fillon dhe përndjek mendimet ,se ku do ta dërgojnë.

Por llogarit nuk i dalin sepse nuk arrin të fitojë.

I stopon ato që të mos vazhdojnë sepse i duket sikur po i përjeton.

Çdo gjë që është bërë ,nuk dihet pse është bërë.

Vetëm është thënë “Duhet ta provojmë”.

Jetë e thurur si një laborator eksperimentesh .

Ku në çdo provë ka dështuar me shumë “suksese”.

About Post Author