“Artifakt anti-graviteti” i lashtë me origjinë të panjohur u gjet pikërisht pranë anomalisë së Detit Baltik


Nuk mund të përjashtohet plotësisht që objekti të ketë mbijetuar nga qytetërimet më të lashta që dikur banonin në Tokë shumë përpara nesh.

Pothuajse të gjithë prej nesh kanë dëgjuar tashmë për “Anomalinë e Detit Baltik”. Ky zbulim bëri një sensacion në vitin 2011 kur një imazh i çuditshëm u shfaq në sonarin e Peter Lindberg, Dennis Åberg dhe ekipit të tyre suedez të zhytjes “Ocean X” ndërsa gjuanin thesare në dyshemenë e Detit Baltik verior në qendër të Gjirit të Bothnias. .

Disa ekspertë mendojnë se bëhet fjalë për një pajisje anti-nëndetëse naziste ose një frëngji luftarake. Ndërsa të tjerët besojnë se është një UFO e fundosur e antikitetit. Sido që të jetë, duket se askush nuk dëshiron të financojë një kërkim gjithëpërfshirës në zbulimin e Detit Baltik. Pyetja mbetet: çfarë fshihet vërtet poshtë?

Duket se forma e çuditshme e strukturës në shtratin e detit nuk ishte e vetmja “anomali”. Gjatë hetimit, zhytësit thanë se kishte një anomali në sipërfaqe pikërisht sipër strukturës. Çdo pajisje elektronike, madje edhe telefonat satelitorë, pushoi së punuari në atë zonë pikërisht mbi objektin e fundosur.

Pas analizave të para, mosha e këtij objekti duket të jetë rreth 140 mijë vjet. Kjo është praktikisht e pamundur nëse shikojmë historinë konvencionale. Duket se ky artefakt i lashtë ka disa veti të çuditshme. Ai gjeneron një fushë energjie të paprecedentë dhe ende të pa kuptuar nga shkencëtarët.

Ekipi arriti të rikuperonte një mostër nga ajo “strukturë e zhytur”. Dhe pas kryerjes së një sërë testesh laboratorike, u zbulua se kampioni përmbante limonit dhe gëtit. Këto materiale janë “metale që natyra nuk mund t’i riprodhonte vetë.” Disa ekspertë mendojnë se është një pajisje anti-nëndetëse naziste ose një frëngji arme luftarake. Ndërsa të tjerët besojnë se është një UFO e fundosur e antikitetit. Sido që të jetë, duket se askush nuk dëshiron të financojë një kërkim gjithëpërfshirës në zbulimin e Detit Baltik. Pyetja mbetet: çfarë fshihet vërtet poshtë?

Pas analizave të para, mosha e këtij objekti duket të jetë rreth 140 mijë vjet. Kjo është praktikisht e pamundur nëse shikojmë historinë konvencionale. Duket se ky artefakt i lashtë ka disa veti të çuditshme. Ai gjeneron një fushë energjie të paprecedentë dhe ende të pa kuptuar nga shkencëtarët. Artifakti është gjithashtu i përbërë nga disa metale jashtëzakonisht të rralla në planetin tonë me një pastërti prej rreth 99,99%. Një gjë e pamundur, duke marrë parasysh vjetërsinë e këtij objekti.

Analiza e këtij objekti misterioz është ende në fillimet e saj. Dhe ne shpresojmë që grupi i studiuesve që kreu studimet mbi këtë artefakt të çuditshëm do të vazhdojë të ndajë rezultatet dhe përfundimet e mëtejshme