Artium – ekspozita e parë në llojin e saj


Datat 14, 15 dhe 16 janar kanë shënuar celjen e një lloji të vecantë ekspozite në qiell të hapur ,pikërisht në Sheshin Nënë Tereza , të quajtuar “Artium” , nga latinishtja përkthehet si “Artet”. Studentët e Universitetit Të Arteve kanë përfshirë në këtë ekspozitë aktivitete të tilla si : skulpturë, pikturë, instrumentim live, muzikë live, Dj, stand up comedy, balet dhe kërcim urban. Kështu banorët e Tiranës dhe jo vetëm kanë patur mundësinë të njihen më mirë dhe të shijojnë këtë event në të gjitha dimensionet e artit.

Burimi Ministry of Events

H. Alimucaj

About Post Author