Asja Mulgeci-Viti që po numëron orët e fundit


Poetja Asja Mulgeci ka bërë këtë shenim në këtë fundviti:

Miq dhe mikesha,dhe ju te afermit e mij…
Viti qe po numeron oret e fundit i,shte nje vit jo i leht per te gjith ne ,dhe mbarë boten…
Megjithate te lumturojme dhe ti falenderohemi zotit ne qe numerojm te gjith faniljaret tanë shendosh e mirë ,pamvaresisht sfidave dhe ulje ngritjeve të jetes ….
Duke mos harruar te gjith ata qe gjatë ketij viti perjetuan semundje ,humbje te familjareve te tyre, jo vetem sic i thonë nji shprehje ata që kishin arritur moshën, poor ajo qe dhemb shumë eshtë humbja e të afermve ne moshë shum të re….
Lutemi qe këta te gjejnë forcen brenda tyre per ta perballuar dhe te vazhdojnë të ecin përpara ….jeta kjo është
Gezuar pra miq,
Shendet , mbaresi dhe harmoni ….
Sa me shum dashuri dhe tolerancë ,te jemi real ,ta perdorim ftyren me pamjen qe zoti na e skaliti qe kur erdhem ne jete,
Fasadat shkelqejnë genjeshtërt …
Zbukuroni shpirtin tuaj jo duke trupetuar se jeni me te miret, por duke perdor te miren si ushqim ….
Perzemerisht Asja Mulgeci!
GEZUAR

About Post Author