Astronauti britanik flet hapur për UAP-tëPeake kaloi mbi 185 ditë në hapësirë. 

Kol Tim Peake, i cili më parë kaloi kohë në stacionin hapësinor, diskutoi për UAP-të gjatë një interviste të fundit televizive.

Peake, i cili nuk është i panjohur për të jetuar dhe punuar në hapësirë, kishte shumë për të thënë në temën e Fenomeneve Ajrore të Paidentifikuara gjatë një segmenti në shfaqjen televizive britanike gjatë ditës Good Morning Britain kohët e fundit.

“Mendoj se është interesante që qeveria amerikane e ka bërë publike këtë, raporti del se ka pasur mbi 100 incidente duke i quajtur ato “Fenomene Ajrore të Pashpjegueshme” ose UAP”, tha ai.

“Ka pasur një seancë dëgjimore në Kongres – sigurisht që nuk kishte shumë përgjigje për pyetjet sepse kjo është e gjithë thelbi i fenomenit – është ende shumë e pashpjegueshme. Por mendoj se është një gjë e mirë që po bëhen diskutime dhe se kjo informacioni është duke u vënë në dispozicion”.

Peake gjithashtu kaloi nëpër disa shpjegime të mundshme për fenomenin.

“Ka disa teori rreth asaj se a mund të jetë diçka që është zhvilluar në një program të klasifikuar, por atëherë pse do të bëhej publik ky informacion, nëse do të ishte kështu,” tha ai.

“A është një lloj objekti robotik pa ekuipazh nga një qytetërim tjetër? Kam dëgjuar një teori ku një pilot po fliste për atë që potencialisht në të ardhmen ata kanë zhvilluar udhëtimin në kohë – a është diçka që është kthyer nga e ardhmja?”

“Pra, ka të gjitha këto teori që qarkullojnë rreth asaj se çfarë mund të jenë, por në fund të fundit ne nuk e dimë.”

About Post Author