Astronauti i NASA-s pretendon se alienët i ndihmojnë njerëzit të sjellin energji të pastër në Tokë


Viki Verma

Pas kthimit nga Hëna, astronautët e Apollo-s, Neil Armstrong (1969) dhe Edgar Mitchell (1971) ndryshuan pikëpamjet e tyre mbi origjinën e jetës në Tokë. Të dy pionierët e hapësirës u përpoqën të eksploronin më shumë rreth Tokës dhe kaluan shumë kohë duke kuptuar se kush mund të qëndronte pas çdo gjëje. Pa rezistuar, Armstrong pranoi një ftesë nga eksploruesi hungarez për të shkuar në një kërkim në xhunglat e Amazonës për të kërkuar disa informacione rreth alienëve dhe qytetërimeve të mëparshme. Përveç kësaj, pasi u kthye në Tokë, Mitchell u largua nga NASA dhe themeloi Institutin e Shkencave Noetic, i cili mbronte eksplorimin e universit me anë të kërkimit që mund të qëndronte jashtë shkencës dhe fesë.

Edhe pse ka teori konspirative që pretendojnë se Armstrong pa alienët në anën e largët të hënës, ai heshti për këtë temë. Ekspedita e tij në Shpellën e Andeve me zyrtarë të tjerë të lartë është i vetmi informacion që lë të kuptohet se Armstong ishte i interesuar për temën jashtëtokësore. Nga ana tjetër, Mitchell gjithmonë shprehte pikëpamjet e tij për jetën aliene dhe u fut më thellë në teoritë për jashtëtokësorët.

“Nga shikimi i Tokës nga hapësira ju lind pyetja, kush jemi ne, si arritëm këtu dhe ku po shkon e gjithë kjo? Dhe kjo është një pyetje e lashtë, e lashtë që njerëzit e kanë bërë për një kohë të gjatë… Përvoja ime ishte të kuptoja se ndoshta shkenca jonë është e gabuar në përgjigjen e këtyre pyetjeve dhe ndoshta kozmologjitë tona fetare janë arkaike dhe me të meta. Dhe duke pasur parasysh se tani ne vetë jemi një qytetërim jashtëtokësor, ne duhet t’i ri-bëjmë këto pyetje dhe të bëjmë shumë më tepër punë për të gjetur përgjigjet.”  Edgar Mitchell, 2016 Zëvendës intervistë

Apollo 14Edgar Mitchell gjatë

Pse Edgar Mitchell u fut kaq shumë në jashtëtokësorët? Ndoshta përgjigja qëndron në përplasjen më të famshme të UFO-ve në Roswell. Në vitin 1947, 16-vjeçari Mitchell jetonte në një fermë pranë vendit të përplasjes. Ishte momenti që nxiti të gjitha teoritë e UFO-ve në mbarë globin. Sipas Blake Stilwell , një ish-fotografi luftarak i Forcave Ajrore, Mitchell besonte se alienët kishin parandaluar bërthamën midis sovjetikëve dhe amerikanëve, dhe kjo është e regjistruar.

Stilwell shkroi: “Ai [Mitchell] pohoi gjithashtu se zyrtarët e lartë ushtarakë kishin fshehur prova të UFO-ve, anije kozmike potencialisht aliene dhe se atyre u pëlqente veçanërisht të fluturonin mbi zonën e testimit White Sands në New Mexico. Kam pyetur veten nëse jemi të përgatitur për mbijetesën tonë. E vetmja mënyrë që njerëzit të fitonin njëfarë kontrolli mbi trajektoren e çmendur të specieve, besonte ai, ishte “duke vënë në dyshim shumë supozime themelore që qëndrojnë në themel të qytetërimit”, tha Mitchell.

Mitchell tha për Mirror në vitin 2015 “White Sands ishte një terren testimi për armët atomike – dhe kjo ishte ajo për të cilën ishin të interesuar jashtëtokësorët… Ata donin të dinin për aftësitë tona ushtarake. Përvoja ime duke folur me njerëzit e ka bërë të qartë se ET-të ishin përpjekur të na pengonin të shkonim në luftë dhe të ndihmonin në krijimin e paqes në Tokë.” Më tej ai tha se zyrtarë të tjerë ushtarakë i kishin besuar atij se anijet kozmike aliene ishin fajtorë për rrëzimin. raketa bërthamore mbi Oqeanin Paqësor dhe shkatërrimi i tyre.

“Kam folur me shumë oficerë të Forcave Ajrore që kanë punuar në këto kapanone gjatë Luftës së Ftohtë,” vazhdoi Mitchell. “Ata më thanë se UFO-t shiheshin shpesh lart dhe shpesh i çaktivizonin raketat e tyre. “Oficerët e tjerë nga bazat në bregun e Paqësorit më thanë se raketat e tyre [testuese] u rrëzuan shpesh nga anije kozmike aliene. “Kishte shumë aktivitet në ato ditë.”

Nick Pope , një ish-kërkues i UFO-ve në Ministrinë e Mbrojtjes, besonte se Mitchell ishte një njeri i nderuar dhe i vërtetë. Ai tha, “qartë, për shkak të asaj që ai është, ai ka pasur akses në qeverinë, ushtrinë dhe personelin e komunitetit të inteligjencës në nivelin më të lartë, por për shkak se – mjaft e kuptueshme – ai nuk do të emërojë burimet e tij, ne nuk mund të jemi të sigurt se këto njerëzit ishin të drejtpërdrejtë me të, ose në të vërtetë ata ishin në dijeni të çdo informacioni të klasifikuar rreth UFO-ve.

Në vitin 2016, Wikileaks zbuloi mijëra emaile që dyshohet se ishin të lidhura me kryetarin e fushatës së Hillary Clinton, John Podesta. Emailet shpalosën informacione sekrete të ndara me Podesta-n rreth UFO-ve dhe ET-ve. Në vitin 2015, Podesta mori email nga Mitchell që shprehnin shqetësimin e tij për armatizimin e hapësirës dhe ndikimin e tij në ETI (inteligjencën jashtëtokësore). Pavarësisht nga fakti se alienët mund të jenë të dhunshëm siç tregohet në fantashkencë të ndryshme, astronauti i shquar i quajti ata jo të dhunshëm në një email. 

Në janar 2015, ai i dërgoi një email Podesta-s, duke i kërkuar që të kishte një takim urgjent për të diskutuar mbi Zbulimin dhe Energjinë e Pikës Zero (ZPE). Ai ishte i shqetësuar për paqen në hapësirë. Mitchell shkroi: “Kolegi im katolik Terri Mansfield do të jetë gjithashtu atje, për të na informuar mbi ndërgjegjësimin e Vatikanit për ETI. Një tjetër koleg po punon për një Traktat të ri Hapësinor, duke përmendur përfshirjen me Rusinë dhe Kinën. Megjithatë, me ndërhyrjen ekstreme të Rusisë në Ukrainë, unë besoj se ne duhet të ndjekim një rrugë tjetër për paqen në hapësirë ​​dhe ZPE në Tokë.”

Carol Rosin, një nga bashkëpunëtorët e vjetër të Mitchell, dhe Terri Mansfield konfirmuan për Geekwire Mitchell ishte me të vërtetë autori i dy emaileve.Rosin vuri në dukje se Mitchell dhe Podesta kishin një interes të përbashkët për njohuritë jashtëtokësore. “Siç e dini, Dr. Mitchell po i edukonte njerëzit me guxim për faktin se ‘ne nuk jemi vetëm’, se nuk ka asnjë provë se ka ndonjë ET armiqësor këtu ose që vijnë për të na kontrolluar, ndërhyrë ose dëmtuar, se ne mund të kemi zero. pikë energji, se nuk ka armë të bazuara në hapësirë ​​dhe se kjo është koha unike në histori kur liderët tanë mund të nënshkruajnë dhe ratifikojnë  ‘Traktatin për Parandalimin e Vendosjes së Armëve në Hapësirë’  që është prezantuar nga udhëheqësit e Rusia dhe Kina”, tha Rosin.

Sipas terrimansfield.com , “Terri (Terese) Mansfield është Zëvendës Presidenti Ekzekutiv për mbledhjen e fondeve në interes publik (FPI), i themeluar nga presidentja dhe CEO Suzanne Mendelssohn, Ph.D., e vetmja shëruese e bindjes ndaj ETI në Tokë, si dhe intuitive shkencore. për energjinë e pikës zero të neutrinës tau (ZPE)”. Përveç kësaj, Terese është Drejtoresha e Task Forcës së Paqes ETI (Inteligjenca Jashtëtokësore).

Terri ishte dëshmitare e ngjarjes së Phoenix Lights më 13 mars 1997. Ajo e përshkroi ngjarjen si një përshëndetje paqësore të ETI për njerëzimin. “Nuk e dija në atë kohë se ajo për të cilën isha dëshmitar ishte “Mother Craft”, një anije me gjerësi dy milje që ndante qiellin e natës me artizanale të shumta, e parë nga mijëra dëshmitarë në Arizona si një ETI paqësore Hello to Earth. ”, shpjegoi ajo. 

Mitchell i dërgoi sërish email Podestës më 18 shtator 2015. Ai shkroi: “Për shkak se gara e Luftës në Hapësirë ​​po nxehet, ndjeva se duhet të jeni të vetëdijshëm për disa faktorë ndërsa ju dhe unë planifikojmë bisedën tonë në Skype. Mos harroni, ETI-ja jonë jo e dhunshme nga universi i afërt po na ndihmon të sjellim energji me pikë zero në Tokë. Ata nuk do të tolerojnë asnjë formë të dhunës ushtarake në Tokë apo në hapësirë.”

Është konfirmuar nga një prej bashkëpunëtorëve të Mitchell se takimi mes Podestës dhe tij nuk u zhvillua kurrë. Gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2016, Podesta deklaroi se do të bindte Clinton të deklasifikonte sa më shumë dosje të UFO-ve. Në vitin 2014, ai shkroi në Twitter se dështimi i tij më i madh gjatë administratës së Obamës ishte të mos u kërkonte publikimin e dosjeve të UFO-ve.

Astronauti i Apollo Edgar Mitchell vdiq në vitin 2016, por gjatë gjithë jetës së tij, ai ishte një pacifist dhe një promovues i realitetit ETI. Sipas tij, ZPE është burimi i fundit i energjisë nga i cili rrjedh e gjithë materia.

About Post Author