“Ata kanë zbritur atje. Ja ku janë dhe po na shikojnë.”


Gjatë misionit Apollo 11, ka disa histori të veçanta të ekuipazhit që mund të ndeshet me UFO dhe fenomene të çuditshme. Një nga këto ngjarje ndodhi në ditën e fundit të afrimit me hënën, e cila është ritreguar nga Aldrin, Armstrong dhe Michael Collins.

TheStrangeTales 

Një ish-pilot i CIA-s John Lear dha një pjesë të jetës së tij për të shërbyer si pilot i Forcave Ajrore të SHBA-së dhe më pas punoi për Agjencinë Qendrore të Inteligjencës (CIA). Në një nga intervistat e tij, John bëri një njoftim të bujshëm se Toka është një burg hapësinor dhe zbuloi disa mistere të hënës. Ai gjithashtu vuri në dukje se në univers, ka ende shumë planetë të banuar të niveleve të ndryshme të zhvillimit.

Duke qenë se fluturimet në hapësirë ​​kryhen vetëm brenda së njëjtës galaktikë në të cilën ndodhet planeti Tokë, dhe madje edhe atëherë në distanca shumë të shkurtra, prandaj, nuk ia vlen të refuzohet plotësisht informacioni i dhënë sepse qeveria gjithmonë ka diçka për të fshehur. .

Planeti Tokë në hapësirë ​​konsiderohet si një burg për banorët e galaktikave të ndryshme dhe miliarda krijesa i referohen atij si riedukim. Burri tha gjithashtu se në Tokë, një person po vuan dënimin që nga lindja, dhe vetëm me vdekje dërgohet në një botë më të mirë; një model i ngjashëm i botës mund të gjendet në sisteme të ndryshme fetare, gjë që në disa raste konfirmon informacionin.

Vlen të përmendet kjo deklaratë e oficerit të CIA-s: “Hëna është një trup artificial që u tërhoq zvarrë në planetin tonë, si rezultat i të cilit shpërtheu një epokë akullnajash në Tokë që vrau të gjitha gjallesat”. Në fakt, rrethanat e shfaqjes së hënës në hapësirën e jashtme nuk dihen saktësisht dhe askush nuk e ka parë pjesën e pasme të hënës. John shpjegoi gjithashtu në intervistën e tij se si Hëna ishte krijuar në Jupiter dhe ishte sjellë në orbitën e Tokës rreth 15,000 vjet më parë, e cila ishte pothuajse rreth epokës së fundit të akullit. Gjithashtu, ai tha se Gritë janë gjithashtu në Hënë, por kryesisht mbeten nën tokë brenda laboratorëve të mëdhenj.

Sipas tij, Hëna ka një atmosferë të frymëmarrjes ku rreth 250 milionë njerëz jetojnë në qytete dhe baza të mëdha. Dhe nëse kujtoni fluturimin e amerikanëve në hënë, atëherë lindin edhe shumë pyetje, përgjigjet e të cilave thonë vetëm se amerikanët nuk ishin në hënë, dhe nëse ishin, atëherë ata patjetër kanë diçka për të fshehur. Oficeri pohoi se në ato ditë, NASA nuk kishte asnjë teknologji që mund të kalonte në mënyrë të sigurt atë brez ,Van Allen.

Është e pamundur të gjesh prova materiale në fjalët e John Lear, pasi ai vetë thotë se nëse do të arrinte t’i merrte ato, do të shkatërrohej menjëherë. Gjatë misionit Apollo 11, ka disa histori të veçanta të ekuipazhit që mund të ndeshet me UFO dhe fenomene të çuditshme. Një nga këto ngjarje ndodhi në ditën e fundit të afrimit në Hënë, e cila është ritreguar nga Aldrin, Armstrong dhe Michael Collins.

Dy astronautët fillimisht supozuan se kishin parë një fazë të raketës Saturn V, të njohur si S-IVB. Megjithatë, Houston i informoi ata se S-IVB ishte shkëputur dhe ishte 6000 milje larg. Megjithëse Armstrong nuk mund ta dallonte formën e objektit sepse ishte larg, astronautët e tjerë debatuan nëse ai ishte një cilindër apo në formë L, si një libër i hapur. Një raport tjetër i pazakontë përfshin një transkript të supozuar të Armstrong dhe Aldrin që dëshmojnë anije kozmike dhe struktura jashtëtokësore pas daljes nga moduli hënor, Eagle. Transkripti është si më poshtë:

Armstrong dhe Aldrin  nga Hëna: “Këto janë gjëra gjigante. Jo jo jo …. ky nuk është një iluzion optik. Askush nuk do ta besojë këtë!”
Kontrolli i Misionit , Hjuston: “Çfarë… çfarë… çfarë? Çfarë dreqin po ndodh? Çfarë ka që nuk shkon me ty?”

Armstrong dhe Aldrin : “Ata janë këtu nën sipërfaqe.”
Kontrolli i Misionit : “Çfarë ka atje? Emisioni u ndërpre… kontrolli i ndërhyrjes duke thirrur Apollo II.”

Armstrong dhe Aldrin : “Ne pamë disa vizitorë. Ata ishin atje për një kohë, duke vëzhguar instrumentet.”
Kontrolli i Misionit : “Përsëritni informacionin tuaj të fundit.”

Armstrong dhe Aldrin : “Unë them se kishte edhe anije të tjera kozmike. Ata janë të rreshtuar në anën tjetër të kraterit.”
Kontrolli i Misionit : “Përsëriteni…përsërisni!”

Armstrong dhe Aldrin : “Le ta tingëllojmë këtë orbitë….. Në 625 deri në 5…lidhur rele automatike… Duart po më dridhen aq shumë sa nuk mund të bëj asgjë. Filmoni atë? Zot, nëse këto kamera të mallkuara kanë kapur ndonjë gjë… çfarë atëherë?”
Kontrolli i Misionit : “A keni marrë ndonjë gjë?”

Armstrong dhe Aldrin : “Nuk kisha asnjë film në dorë. Tre të shtëna të disqeve apo çfarëdo qoftë që ishin ato që po e prishnin filmin.”
Kontrolli i Misionit : “Kontroll, kontroll këtu. A jeni në rrugën tuaj? A ka mbaruar zhurma me UFO-t?

Armstrong dhe Aldrin : “Ata kanë zbritur atje. Ja ku janë dhe po na shikojnë.”
Kontrolli i Misionit : “Pasqyrat, pasqyrat … i keni vendosur ato?”

Armstrong dhe Aldrin : “Po, ata janë në vendin e duhur. Por kushdo që i ka bërë ato anije kozmike me siguri mund të vijë nesër dhe t’i heqë ato. Mbi dhe jashtë.”

A e dini se pionieri i hapësirës dhe njeriu i gjashtë që shkeli në sipërfaqen hënore, Edgar Mitchell    besonte fort në ekzistencën e jetës jashtëtokësore sipas tij, NASA ka punuar me ta për një kohë të gjatë.

Ekziston një komplot që Mitchell i tha një njeriu të quajtur Farida Iskiovet (gjoja një ish-hetues i UFO-ve për Presidentin e Kombeve të Bashkuara) për UFO-n që pa në Hënë.

John Lear   gjithashtu  se astronautët e NASA-s fluturuan në Mars në vitin 1966. Për më tepër, Lear beson se astronautët ishin përgatitur për këtë mision veçanërisht gjatë. Ata futën droga të caktuara në trup, duke i lejuar njerëzit të përshtaten me kushtet klimatike të Marsit. Me sa duket, ata astronautë mund të merrnin ajër të rrallë marsian, kështu që NASA pati mundësinë të lëshonte njerëzit në planetin e kuq për një kohë më të gjatë.

Ish-punëtori i NASA-s Dr. Ken Johnston pohoi se NASA e di se ekuipazhi i Apollo 11 zbuloi qytete të lashta aliene dhe mbetje të makinerive tepër të përparuara në Hënë. Disa nga këto teknologji mund të manipulojnë gravitetin.

Sipas Dr. Johnston, astronautët e Apollo-s sollën prova fotografike të artefakteve që gjetën gjatë aktiviteteve të tyre jashtë automjeteve në Hënë. Johnston pretendoi se NASA urdhëroi të shkatërronte imazhet EVA në Laboratorin Jet Propulsion (JPL), por ai refuzoi. Kur doli publikisht, u pushua nga agjencia.

Për më tepër, Dr. Ken Johnston, i cili është një inxhinier i hapësirës ajrore në pension dhe ish marinar amerikan i detyrës aktive, tani njihet si “Bilferues i NASA-s”. Ai refuzon termin “bilbilfryes” pasi thotë se ajo që bëri ishte t’i jepte publikut informacion të dorës së parë që ata meritojnë ta dinë.

Ish rreshteri i Forcave Ajrore të SHBA-së Karl Wolfe, i cili vdiq në një aksident me biçikletë në 2018, ishte një tjetër person që ndau një histori të ngjashme me Dr. Ken Johnston. Ai kishte leje top-sekret dhe punonte në bazën e Forcave Ajrore Langley në Virxhinia, SHBA. Në vitin 2001, Wolfe doli me pretendimet se kishte parë prova fotografike të një strukture aliene në anën e largët të Hënës.