Ata qe ishin dje…!Shyhrete Krusha-Ahma


Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz duke buzëqeshur dhe filxhan kafeje

Ata qe ishin dje…!

E kaluara qe sapo iku

E tashmja sa po erdhi

Pershendesin te ardhmen

qe sapo ka nisur te vije!

Iku i vjetri

Mori me vete fryme, dashuri,

E solli mall

Qe e tashmja po e vuan

Qe ne te ardhmen sjell kujtime e lot

Per t.mos harruar

Ata qe ishin dje

E qe s,jan sot!

Do te vie nje neser

Pavdekesi e shpreses

Por enderrat nuk jane te perjetshme

Ato shuhen nje dite

Siq dielli perendon

E nata zbehë driten e syrit

Me mall perkujtojnë

Ty ne drite!

Therrimat e jetes ruajme mes shkronjash

Ne vargun e shpirtit

Frymen qe dashuron

Lulen,gruan, poezine

Qe njerezit e kesaj bote

Dje sot e neser

Adhuron!.

Shiko statistikat