Aty ku dielli dhe fjala nuk perēndon…


DIKU KU DIELLI NUK PERĒNDON!!!

Aty ku dielli dhe fjala nuk perēndon..

Aty ku shpalosen vlerat tona kombētare…

Ku fjala e artē dhe vargu bukur tringēllon…

Gjen jehonē pranē kēsaj dritare…

Aty ku poeti gjen veten nëpēr vepra…

Aty marrin gjallëri vargjet e fjetura…

Ku rrjedh fjala e vepra merr shpirt..

Aty ku frymēzimi jep dritē…

Kētu ku dielli nuk perēndon nēpēr muzgje…

Nēpēr mbrēmje endur në galaksinë pa fund…

Netēve tē vargëzuara udhëton nēpēr prelude…

Nēpër të ëmblēn muzē që nata ska fund…

pak rreshta…..

Shkroi !!!

Miranda Troci Derti!!!

Reç ..

Dibēr!!!

About Post Author