Aty shtrirë mbi rërën e detit:Vilson Mersinllari


——————————

Dallgët e detit,ma hoqën fillin e mendimeve

aty ne breg,ku ne rërë unë rrija shtrire

me larguan menjëherë nga çasti i përjetimeve

sikur e ndjeva veten, po thuaj se me te lire.

Mbi rërën e Detit po meditoja kujtimet

por dallgët e Detit,rehat nuk me lanë

shkëputu njehere e mire,ti nga përjetimet

me valëzimin e tyre,ato sikur me thane.

Ndoshta dallgët e Detit, të drejte kishin

qe unë sot ne këtë Dite,ato te mos i kujtoja

se ne breg te Detit, bashkë me mua ato ishin

dhe me valët e tyre, më ftonin te luaja.

About Post Author