Avatar 3 do të prezantojë dy fise të reja Na’vi, zbulon producenti Jon Landau


Dy filma në një ekskluzivitet të planifikuar me pesë filma, bota e Avatar është tashmë një nga shembujt më të guximshëm dhe më imagjinativ të krijimit të botës në ekran në këtë anë të ” Luftërave të Yjeve” të George Lucas . Filmi i parë na prezanton me Pandorën, ekzohënën e gjallë me një ekosistem të harlisur dhe të ndërlidhur, dhe humanoidët e saj indigjenë të njohur si Na’vi. Në mënyrë të veçantë, klani Omatikaya, një fis i njerëzve të gjatë dhe inteligjentë blu që ushqejnë lidhjen e tyre me perëndeshën Eywa dhe eksplorojnë majat e pemëve dhe qiejt. Por vazhdimi i filmit, Avatar: Rruga e Ujit , na drejton nga pemët te oqeanet, me klanin detar Metkayina që hap botën drejt një ekosistem krejtësisht të ri.

Me Avatar 3 , që thuhet se quhet The Seed Bearer , sërish audienca do të takohet me fise të reja Pandorane. Por nuk është vetëm një klan i ri Na’vi që prezantohet në Avatar 3 , por edhe dy.

James Cameron ka thënë se “Avatar 3” do të eksplorojë zjarrin (ashtu si Rruga e Ujit eksploroi detet Pandoran), duke prezantuar audiencën me Ash People, një klan që Cameron nënkupton se do të shërbejë një rol më antagonist se ata që kemi takuar më parë. . Por në një ngjarje speciale të James Cameron’s Lightstorm Entertainment ku mori pjesë Inverse, producenti Jon Landau zbuloi se “ne do të takojmë të paktën dy klane në filmin tjetër”. Në festimin e publikimit të ardhshëm dixhital të Avatar: The Way of Water , ekipi që qëndron pas Avatar gërmoi në gjithçka rreth inovacionit teknologjik të vazhdimit dhe ndërtimit gjithnjë e më të shtrirë të botës. Në këtë event, producenti Jon Landau zbuloi disa detaje kyçe rreth hyrjes së tretë të shumëpritur.